Боядисване на вежди с HENNA BROWS – един от малкото начини, който не само не вреди на космите и кожата, но дори има полза. Къната е известна със своята способност да стимулира растежа на веждите и да сгъстява космите. В резултат на това оцветяване с къна веждите не изглеждат само естествено, но също така изглеждат много по-оформени, по-тъмни и по-изразителни.

Преди да се запишете за процедурата в салон, е добре да се разбере какво представлява тя. Естествени химически багрила оцветяват космите и кожата, като се отмиват постепенно от и по-бързо от кожата. Ако има липса на косми или разлика във формата, местоположението и размера на двете вежди, не е подходящо прилагането на къна. В такъв случай се препоръчва Микроблейдинг или друга техника на полуперманентен грим. Разликата е в трайността, както и цената.

Трайността на полуперманентния грим е от година до две, в някои случаи и 3 години.

Времетраене на процедурата- 2 до 3 часа.

Touch up- 1 година.

Трайността на Henna Brows е 1 до 3 седмици, като постепенно се отмива от кожата. Във времето на контакт с нея тя не причинява вреда на организма, дори е полезна- укрепва и стимулира растежа на космите.

Процедурата е временна. Предназначена да трае около 2 седмици, като в зависимост от кожата може да бъде с трайност седмица, но в някои случаи ефекта е видим месец. Във всеки случай е индивидуално.

Времетраене на процедурата- 1 час.

Touch up- 2-3 седмици.

С Henna Brows се постигат оформяне и леки корекции на разлика във формата и местоположението, цвета и яркостта или ширината на веждите.

Преди да пристъпите към процедура задължително направете тест за алергия!