• Имате въпрос?
  • Попитайте ни лично
  • Call: 0885 907 253
  • Запитване

Открийте отговор

Често задавани въпроси

Семинарни обучения

Обучението е еднодневен трейнинг. Включва демонстрация на трите основни техники за сгъстяване и удължаване на мигли.

Тридневно обучение разработено за начинаещи. Подробно запознаване с материали, инструменти и похвати.

Обучение в Майсторски клас, разработено за напреднали. Детайлно навлизане в материята на техниката.

Всеки курсист преминал успешно обучение, получава Сертификат от JZS Brows Academy.

Semi-Permenant FAQ

Еднодневен трейнинг. Обучението е подходящо както за професионалисти, така и за любители. Възможност за закупуване на работен кит.

Еднодневен надграждащ курс за работещи. За провеждане на това обучение е необходимо курсиста да подсигури електрическа пила и модел.

Тридневно основно обучение. Подходящо за любители.

Цените за курс се определят от вашите изисквания за ангажираност. Зависят от начина на провеждане- индивидуално или групово, провеждане в почивни дни и други. За да уточните цена за избран от Вас курс се свържете с нас лично.

Процедури

Трайността на тази процедура е една до две години. Поради тази причина е предпочитан метод за корекция на вежди, тъй като след определен период, ако не желаете да имате вече направената форма, може да се коригира или да не се повтаря. Времетраенето е около 2-3 часа, безболезнена процедура, използва се анестезия. Не е подходяща за хора с мазна кожа. Не се прилага на диабетици.

Не се прилага на диабетици, хипертоници и хора със сърдечни заболявания. За регенериране на кожата. Корекция на белези от акне, бръчки, стрии, широки пори. Стимулира естественото производство на организма на колаген и еластини. Използва се анестезия.

Не е подходяща за хора със заболявания на лимфната система, бременни и кърмачки. За трайно обезкосмяване. Безболезнена процедура. Повлиява фоликула посредством светлина.

Използваме само козметични продукти от най- висок клас със сертификати за състав и произход. Безвредна процедура. Няма противопоказания при бременност и кърмене.

Salon FAQ

За да запишете час се свържете с нас на телефон 0885907253.

Преди да запишете час за избраната от Вас процедура ние ще Ви консултираме. Доверете се на професионалистите!

След завършено семинарно обучение, документът, който издаваме е Сертификат за преминат курс. За професионално обучение се издава Удостоверение или Свидетелство за професионална квалификация от МОН, валидни за цяла Европа. Възможно е и издаване на EUROPASS.

Всеки от специалистите има свой график и работно време. Работим само с предварително записани часове. Ако нямате записан час, не може да се възползвате от услугите ни.