Услуги

Най-добрият избор за промяна и оформяне на вежди.Подредбата се съобразява с естествения растеж.Изключително реалистични резултати. С помощта на микроигли се изрисуват тънки, фини линии като косми. Трайността и я прави предпочитана, поради бързата промяна на модата и това, че е лесно заличима. Изискват се поне две посещения.

 

Не е подходяща за хора с мазна кожа.

Не се прилага на хора с диабет.

Заличаване на

  • белези от акне
  • пигментни петна
  • стрии
  • бръчки и фини линии
  • минимизиране на пори
  • стимулация растежа на коса

Използва се анестезия. Не се прилага на диабетици и хора със сърдечни заболявания.

Процедурата за първоначално поставяне отнема около 2 до 3 часа, в зависимост от гъстотата на естествените мигли. Поддръжка се прави след 2-3 седмици или при нужда. Трайността зависи предимно от грижите след поставяне на екстеншъните и омазняването на кожата. Предлагаме сгъстяване и удължаване с техниките „Косъм по косъм“, „3D“, Руски обем и Мега обем.

Трайно извиване, боядисване (при нужда) и подхранване с Кератин. За стимулиране на растежа и заздравяване на естествените мигли. Процедурата е подходяща за терапия след Миглопластика. Отнема около час и е с трайност 6-8 седмици. Препоръчително е да се прилага на всеки 4 седмици.

Терапии и грижа за лице, масажи и епилация.

Траен безболезнен метод за отстраняване на нежеланото окосмяване. Процедурата изисква серия от посещения (през 25-30 дни), за да е резултатна. След приключване на основния курс от процедури, се прилагат и поддържащи на по-голям период (1-2 годишно). Резултатът зависи от хормоналното състояние на организма, както и от вида на окосмяването. Не се прилага на бременни, кърмачки и хора със заболяване на лимфната система.

Ще превърнем ноктите Ви в бижу! Доверете се на най-добрите !

Апаратния маникюр е изключително фино почистване на излишната кожа и кутикула от и около нокътната плочка с електрическа пила, без изрязване. Допринася за трайността на перманентни покрития като УВ гел и Гел лак.

Подстригване, стайлинг, коригиране и промяна на цвят, терапии и други.

За неотразим вид, независимо от повода ще се погрижи професионален гримьор. Предлагаме и посещение на място. Вие избирате как да изглеждате 🙂

СТАДЕКС®.
Най-добрите системи за пробиване на уши в света.
100% хипоалергенни.
Произведени в съответствие с изискванията на FDA и EC.
Спечелили доверието на повече търговци, бижутери и лекари отколкото всяка друга система в света.
Гарантирано най-безопасно пробиване.