PhiLaser Type-R е лазер, разработен от PhiAcademy и принадлежи към последното поколение Q-комутационни лазери. Като многофункционално устройство лазерът намери своето място в индустрията за красота. След пълното разкриване на потенциала машината е разработена и специализирана за 4 вида лечение:

Премахване на хиперпигментация

Премахване на PMU

Премахване на татуировки

Лечение с въглероден пилинг

До скоро беше немислимо премахването на перманентен грим, който не харесвате вече, или да поправите грешката, която сте допуснали при избора на татуировка.В The House beauty salon това вече е възможно благодарение на PhiLaser Machine и Първият Сертифициран Техник за България от PhiAcademy

Йоана Захариева.

ЛАЗЕРНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ И ТАТУИРОВКИ

Лазерното премахване на татуировки или перманентен грим изисква лечение в салон и използване на Q-превключващ лазер, който разгражда пигмента на татуировката в кожата. Процедурата зависи от имунната и лимфната система, които абсорбират пигментните молекули и ги елиминират от тялото. За да започне процесът, лазерите се стремят към пигмента. Естествено, този тип лазер трябва да бъде изключително прецизен, поради което се използват ултракоростни импулсни лазери. За да се намали интензивността на цвета и увреждането на кожата, светлинните импулси трябва да бъдат кратки и изключително бързи – тези лазери работят в наносекунди. Пигментът абсорбира енергията с такава скорост, не оставя време за химическо взаимодействие. Всъщност в тях се образува акустичен импулс и разгражда пигмента. Скоростта на процеса на нагряване е от решаващо значение за успеха на лечението. Колкото по-бързо лазерът загрява частиците, толкова по-голяма е възможността за разграждане на пигмента.

ГРИЖА ЗА КОЖА МЕЖДУ ЛЕЧЕНИЯ

за премахване на татуировки За 48 часа след лечението избягвайте следното:

Носенето на тесни дрехи върху третираната зона. Обърнете се към спортни и други дейности, по време на които третираната зона може да бъде наранена. Нанасяне на третираната зона кремове, грим, парфюми и лосиони за тяло. Горещи бани и навлажняване на третираната зона. Всяка форма на топлинна терапия като сауна, парна баня и горещи бани. Плуването в басейни като химикали във водата възпрепятства лечебния процес. Бръснене на третираната зона. Втриване или надраскване на третираната зона. Салони за слънчеви бани и тен, защото тези дейности задействат производството на меланин в кожата, което може да причини пигментация. Внимателно измийте третираната зона с помощта на сапун и вода, като избягвате да навлажнете прекомерно зоната. Ако зоната е чувствителна или топла, се препоръчва да нанесете пакети с лед или лед, увити в чиста кърпа. Не нанасяйте лед директно върху кожата. Подхранвайте третираната зона с Skin Candy After PhiLaser Treatment Gel сутрин и вечер. Не прилагайте кремове / лосиони, с изключение на тези, предписани от вашия лазерен техник.

КАРБОНОВ ПИЛИНГ

Въглероден пилинг Carbon Peeling е лазерно лечение, което повишава сиянието на кожата и оставя гладка (тонизирана) тена. Той помага да се премахнат несъвършенствата по повърхностния слой на кожата на лицето. Докато извършвате въглероден лазерен пилинг, върху повърхността на кожата се нанася тънък слой въглероден гел. Лазерът произвежда фокусиран лъч светлина и го насочва към определена област. Въглеродните частици активно абсорбират светлината, а вакуум нежно ги отстранява, като едновременно премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата. Произвежданата топлинна енергия стимулира синтеза на колаген и допринася за цялостната здрава кожа.

ПРЕМАХВАНЕ НА ХИПЕРПИГМЕНТАЦИИ

Лечението с пигментационна терапия се основава на лазер, който произвежда високоенергийни дължини на вълната, трансформирани в топлинна енергия. Лазерната светлина поглъща само клетките, съдържащи по-високи концентрации на меланин (естествен пигмент на кожата), лазерът може да бъде насочен към определени участъци от кожата, като по този начин гарантира, че околната тъкан остава непокътната. Лечението се извършва по следните причини: лунички, мелазма възрастови петна. Интервалите между леченията трябва да са 4-6 седмици.

Незабавен и дълготраен ефект от перманентно отстраняване на нежеланото окосмяване, оформяне на вежди и премахване на капилярите.

PHILASER TYPE-HC е високоефективен лазер за обезкосмяване и премахване на капиляри, който намалява разширените капиляри и премахва нежеланите косми, подобрявайки текстурата и тонуса на кожата. Ефективно, неинвазивно и нехирургично лечение с възстановяване на кожата ползи за по-гладка и по-равномерна кожа, подходящ за всеки, който иска да се възползва от най-новите технологии за лечение на кожата и решения, за някои от най-големите проблеми на кожата някога.

 

Предварително лечение                                                  

Излагането на слънце е строго забранено през 4 седмици преди лечението. Ако лазерното лечение се извършва върху загоряла или изгоряла от слънце кожа, лазерът може да причини сериозни изгаряния или промяна в цвета. След лазерно лечение е необходимо да се предпази кожата от слънцето, докато тя напълно не оздравее. Ако третираната кожа е изложена на слънце, тя може да се бележи.

За да осигурят успешно възстановяване и оптимални резултати от лечението, специалистите препоръчват следното: Спрете пушенето поне 2 седмици преди лечението. Спрете да приемате витамин Е, Аспирин и други лекарства, които могат да отложат заздравяването. Спрете да използвате продукти за грижа за кожата с ретиноиди или гликолова киселина за 2-4 седмици. Приемайте лекарства за профилактика на херпес, ако клиентът е предразположен към огнища. Избягвайте слънчеви и солариуми за 3-4 седмици преди лечението. Спрете да използвате продукти за самозаспиване, тъй като някои от тях съдържат активатори, които могат да реагират на лазерното лечение и да причинят пигментация на кожата.

PMU LASER REMOVAL