Joana Zaharieva PhiLaser Master

🇧🇬 BULGARIA 🇧🇬
PhiLaser е лазер, разработен от PhiAcademy и принадлежи към последното поколение Q-превключващи лазери. Като многофункционално устройство лазерът намери своето място в индустрията за красота. Разпознахме потенциала и разработихме машината, специализирана за 4 вида терапии:
Отстраняване на хиперпигментация
Премахване на перманентен грим
Премахване на татуировки
Терапия с въглероден пилинг
Курсът PhiLaser е тук, за да позволи на учениците да научат повече за тази техника и да станат професионални техници на PhiLaser, които ще извършват премахване на татуировки и други процедури с много успех и ще се сдобият с доволни клиенти.

Йоана Захариева е първият сертифициран Master Technician за България от PhiAcademy. Благодарение, на което вече имате възможността да получите своето обучение в Craft Master и на български език.

Сега е по-достъпно от всякога да влезете в голямото семейство на най-бързо развиващата се бюти академия в света. Освен основното обучение, чрез което можете да бъдете Техник ние предлагаме възможност за развитие.

 

  Не толкова отдавна беше немислимо, че хората ще могат да премахнат луничките, които не харесват по тялото и лицето си, или да поправят грешката, която са допуснали, като са избрали татуировката, за която са съжалявали по-късно. С помощта на нашия курс през периода от 6 месеца вие ще бъдете човекът, който ще даде възможност на много хора отново да бъдат доволни от външния си вид.

Показания:

Когато PMU или татуировката са стари и избледнели

Когато PMU или татуировка са направени зле

Когато клиентът трябва да премахне нежелани лунички, възрастово петно ​​или мелазма

Когато кожата на лицето е проблемна

Когато клиентът иска да върне естествения блясък на кожата и да подобри нейната красота

Неравна дълбочина на татуировка

Как работи?

Лазерът представлява мултифункционално устройство, което излъчва светлина чрез процеса на оптично усилване въз основа на стимулирано излъчване на електромагнитно излъчване. Премахването на татуировка с лазер изисква процедура в кабинет с помощта на Q-switch лазер, който разгражда пигмента в кожата. Процедурата зависи от имунната и лимфната система на тялото, които абсорбират пигментните молекули и ги отстраняват от нашето тяло. За да инициират този процес, лазерите се насочват към цветовете в пигмента.

Watch Video

Какви са предимствата на PhiLaser:

🔥Лесен за използване
🔥4 процедури с една машина
🔥Минимално временно увреждане на кожата
🔥Премахва татуировки от всякакви форми, размери и цветове
🔥Минимална послегрижа и кратък период на възстановяване
🔥Най-новите технологии
🔥Без допълнителни разходи

Послегрижа:

   Skin Candy After Laser Gel е силно препоръчителен за допълнителна грижа за кожата след процедура с PhiLaser. Охлаждащият ефект на този продукт хидратира и успокоява кожата, като по този начин предотвратява подуване и зачервяване.

  Комплексният състав на козметичните съставки, които правят Skin Candy After Laser Gel стимулират регенеративните процеси, които водят до по-бързо възстановяване на кожната бариера и стимулиране на синтеза на колаген и стимулиране на хиалуронова киселина. Този продукт дава най-добри резултати, ако се прилага 24 часа след третирането върху третираната област на кожата и се втрива внимателно два пъти на ден. Нанасянето трябва да се повтаря най-малко 10 дни.

СТАНЕТЕ ТЕХНИК


Техник е всеки човек, който преди това е бил студент на PhiLaser и е преминал успешно обучение по Craft Master. Всеки техник получава сертификат, лого с уникален номер, въведение в картата на PhiLaser на уебсайта. Ако техникът иска да напредне, те трябва да тренира усилено, да публикува своите произведения и да следва всички промени в техниките и материалите. За да може техникът да стане Senior Technician, той трябва да има званието Technician в продължение на поне 6 месеца. За да започнете трябва да посетите основен курс.

Watch Video

Защо да изберете този курс?


Процедурите, които ще може да прилагате, след като станете PhiLaser Technician в момента са едни от най-необходимите за клиентите и най-търсени в студиата за красота. Освен финансовото развитие ще може да постигнете и професионално такова. Защото нашите студенти са най-добрите артисти в света. Освен основното обучение PhiLaser ще получите бонус достъп до два курса в CraftMaster:

Skin Expert

Hygiene

Craft Master е онлайн приложение за Android и IOS

Craft Master е съвсем нова концепция за преподаване на техники, използваща система в classroom в специално разработено приложение за обучение.

Основните предимства от обучението Philaser с приложението Craft Master са:

Спестяване на пътни разходи
Спестяване на вашето ценно време
Практика, когато и където искате
Избор на различни езици
Получаване на точни и специални насоки от надзираващ Master

Имате въпрос относно PhiLaser обучение?

Оставете Вашето запитване на контактната форма.